Към колегата Nickgaidarov,интересно ми е ти колко 166-ци и колко 159-ки си имал та се изказваш така компетентно?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнение за Алфа 166
Collapse
X
-
Нищо няма да познавам, питах за прост линк че 166-цата е втория най-голям провал на Фиат след Стилото ама умния пруфесур така и нищо не даде, с което за пореден път доказа че говори пълни измишльотини. Не че съм се съмнявал с обратното деAlfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеКъм колегата Nickgaidarov,интересно ми е ти колко 166-ци и колко 159-ки си имал та се изказваш така компетентно?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
-
-
Да караш е едно,но когато я имаш за по дълго време можеш да кажеш дали има повече + или повече – и не нямаше да питам защо не си купил нито едната,това си е твой избор.Аз пак казвам че много харесвам 159-та и на два пъти бях на косъм да купя,но и двата пъти се отказвах,но знам и съм сигурен че ще си купя 159-ка и то знам с какъв мотор ще е.
П.С Пак казвам 166-те ги остави на нас,притежателите на втория по мащаб провал на Фиат да ги коментираме и още нещо по отношение на Стилото,знаеш ли че сегашния Фиат Браво под ламарините пак е Стило?
Comment
-
-
-
Само това, че в 159 няма и един нормален бензинов мотор е достатъчно да я направи по-голям провал от 166 и стило взети заедно. А и дизелите не са особено стока. За разлика от старите, тези нито са толкова дълговечни, нито като динамика могат да се опрат на конкуренцията. Всъщност в 159 има и един хубав турбо мотор, но той се слага само в последните години и е доста рядко срещан.
Comment
-
Глупостите на пруфесор тъпанаров край нямат
Пруфорусе, чЕти тука за наследника на 166:
http://clubalfaromeo.com/forum/showp...postcount=1798
http://automedia.investor.bg/a/0-nac...ampaign=footer
Понеже си пруфесур малко да ти обясня - в пдф-а има една табличка с roadmap-a (няма да ти го превеждам, ти си пруфесур и можеш да ползваш Интернет) и там под full-size е наследника на 166. За тебе обаче е графата mid-size, т.е. падаш си по средните.
Това пък че 166 на газ било светъл лъч изобщо няма и да го коментирам каква глупост еAlfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000
Comment
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеИ за да не ме обвините, че съм прекалено черноглед по отношение на модела 166, ще ви кажа, че все пак съзирам светъл лъч - това е Алфа Ромео 166 на газ.
Нека никога не забравяме, че истинските алфисти-идеалисти имат точно тази кола.
Наздраве!
Съзнаваш ли, колко си досаден с това си поведение?
BTW - ако смениш 2 букви от фамилното си име с други 2, ще достигнеш до много правдив реализъм.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 10:17.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Аз не бих казал че е досаден ами направо смешен с това поведение.
Измисля си пълни глупости без никакво покритие или по-скоро направо си лъже, както вече стана ясно и после почва да увърта. И това ми бил професор
Тук е в пълна сила приказката, че като го гледам какъв е професор ме е страх да ида на доктор...Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000
Comment
-
-
Аз още в Интернетя не съм навлизал, един приятел тука го направи, много по-умен от мен е понеже знае цялата азбука наизуст.
Явно освен че лъжеш не можеш и да четеш - у файла в колонките ги има и годините. Какво е файл и колонка предполагам знаеш, ако не питай Интернета, ако и това не стане кажи да помоля моя приятел с азбуката да ти помогне и на тебе.Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000
Comment
Comment